» FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU AKÇAKESE SPOR OLDU

İstanbul Eyüp ilçesinde bulunan Ağlı Derneğinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği 10. Futbol turnuvasının şampiyonu Akçakese Köyü oldu.

Bilindiği gibi İstanbul daki gurbetçi hemşerilerimiz Ağlı Derneğinin öncülüğünde on yıldır kaynaşma ve dostluk amaçlı futbol turnuvası düzenliyor. Bu turnuvaya mahalle ve köylerden oluşan takımlar katılıyor. Yaklaşık iki ay süren turnuva nisan veya mayıs ayında başlayıp haziran ayı başlarında sona eriyor.

Bu yılki turnuvada final maçı Alınca Mahallemiz ile Akçakese Köyü arasında oynandı. Turnuva boyunca oldukça başarılı bir performans gösteren Akçakese spor hiç gol yemeden final maçına çıktı. Bu mücadelede de gol yemeden alınca sporu yenen Akçakese Spor namaglûp şampiyon oldu.

Oldukça çekişmeli geçen final maçında Alınca spor çok çabalamasına rağmen hiç gol yemeyen Akçakes spor Kalesine gol atamadı. Dostluk ve kardeşliğe yakışır, centilmence oynana final maçı sonrasında kupa töreni yapıldı. Dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Kupa töreninde programın sunuculuğunu Raşit Arslan Yaptı. Dernek Başkanı Nevzat Doğan, Turnuva komisyon başkanı Salim Dinç, önceki dönem Dernek Başkanı Kemal Etişken konuşma yaptılar. Kupa töreninde Belediye Başkanımızda bir konuşma yaparak dostluk ve kardeşlik adına yapılan turnuvaya emeği geçenlere teşekkür etti. Belediye Başkanımız bize oldukça güzel bir final maçı izleten Alınca Spor Akçakese Spor futbolcularını, yöneticilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum Kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Şampiyon Akçekese sporun kupasını Belediye Başkanımız ve Eyüp Spor Kulüp Başkanı birlikte verdiler Kupayı alan takım kaptanı Cihan arkadaşlarıyla ve Akçakeselilerle büyük bir sevinç yaşadılar.