» BELEDİYEMİZ PERSONELİ YAŞAR BULUT’UN BABASI VEFAT ETTİ.

Belediyemiz kepçe operatörü mesai arkadaşımız Yaşar Bulut’un Babası Şevket Bulut 11 Haziran cumartesi günü vefat etti.

Bir süredir ağır hasta olan 74 yaşındaki merhum Şevket Bulut’un cenazesi Taşköprü Kaygınca Köyünde öylen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köydeki aile kabristanına defnedildi.

Cenazeye çok sayıda katılım oldu. İlçemizden Belediye Başkanımızın yansıra Belediye Meclis üyesi Nevzat Demir belediyemiz personeli ve ilçe halkı katıldı.

Belediyemiz çalışanları olarak Merhuma Allahtan rahmet mesai arkadaşımız Yaşar Bulut başta olmak üzere akraba ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.