» AĞLI HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Ağlı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ‘nce 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Hizmet Binasında açılan Kurdele Nakışı ve Tel Kırma Kurslarının yılsonu sergisi ve Belge verme töreni 14 Haziran 2011 Salı Günü saat 11.00 da yapıldı.

Törende Ağlı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Enver GENÇOĞLU 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında yapılan faaliyetler ve açılan kurslarla ilgili bilgiler verdi. Kurslara katılan kursiyerler ile kursların açılmasında emeği geçenlere, yılsonu sergisine katılan bütün misafirlere teşekkür etti.

İlçe Kaymakamımız Sayın Serdar KARAL, Garnizon Komutanımız Hakan ÇAKIR, Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ ile komşu ilçemiz Seydiler Belediye Başkanı Mehmet ŞAHİN, Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet YILDIRIM, Kastamonu El sanatları araştırma Enstitüsü Müdürü Basri YAVUZ tarafından kursiyerlerimize belgelerinin verilmesi akabinde İlçe Kaymakamımız Serdar KARAL ve misafirler tarafından sergi açılışı yapıldı.

Ağlı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hizmet binasında açılan kurdela nakışı ve tel kırma kursları kısa süreli kurslar olmalarına rağmen kursiyerlerin el emeği, göz nuru birbirinden güzel çalışmaları sergilendi. Zengin çeşitliliği ve birbirinden güzel çalışmalar ziyarete gelenlerin büyük beğenisini topladı.