» Kaymakam ve Başkandan Kastamonu Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Kastamonu Üniversite sinde yapılan rektör seçiminde en yüksek oyu alan Prof. Dr. Seyit AYDIN Kastamonu Üniversitesi Rektörü oldu.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanımız birlikte yeni Rektör Prof. Dr. Seyit AYDIN’ı makamında ziyaret ettiler. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkanımız dört yıllığına Kastamonu Üniversitesinin başına gelen Rektör Prof. Dr. Seyit AYDIN’ı tebrik ederek başarı dilediler. Karşılıklı fikir alışverişi halinde gerçekleşen ziyarette Rektör Aydın dört yıl boyunca yapmayı düşündüğü hizmetler konusunda bilgi verdi.

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Rektör Beyi ilçemize davet ederek ziyareti tamamladılar.