» İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden Belediyemize hibe araç

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi bünyesinde bulunan İSKİ den Belediyemize 2000 model reno toros marka bir binek araç hibe edildi.

Bilindiği gibi daha öncede şu anda makam aracı olarak kullanıla opel marka binek oto ve çif kabinli 250 doç kamyonet belediyemize hibe olarak verilmişti.

İstanbul belediyeleriyle iyi ilişkiler içinde bulunan Belediye Başkanımızın girişimleriyle hibe araçların yanısıra çöp aracımız Arnavutköy Belediyesi, cenaze aracımız Sultangazi Belediyesi tarafından yenilenirken işmakinamızın Bayrampaş Belediyesi tarafından Bakım ve onarımı yapılmıştı. Geçtiğimiz ay Bayrampaşa belediyesinden 10 adet kamyon lastiği belediyemize hediye edilmişti. Yine bazı belediyelerden çocuk oyun gurupları, banklar, çöp kontynırları alınmıştı.

Son hibe aracı istanbulda Belediyemiz adına teslim alan Hemşerimiz Mehmet Mamur oradaki işlemleri tamamlayarak aracı ilçemizde Belediye Başkanımıza teslim etti.

Bu aracın belediyemize kazandırılmasında hiç şüpesiz en büyük pay sahibi İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Mahalli İdareler Genel Koordinatörü eski Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Yusuf Tülün olmuştur. Sayın Yusuf   Tülün’e Sekreteri Sonay Hanıma ve aracı teslim alıp Belediyemize teslim eden Mehmet Mamura teşekkür ediyor sağlık sıhhat ve başarılar diliyoruz.