» Merkez Cami Etrafında Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Başladı.

Belediyemiz tarafından yapılan proje kapsamında İlçemiz merkez camii etrafında başlayan çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Yüksek olan kotun düşürülmesiyle başlayan çalışmalar şu sıralarda zemine beton atılması ve isnat duvarlarının yapılması işlemiyle devam ediyor.

Betonun üzerine andezit taşı döşenecek, kenarlara ağaç ve çiçekler dikilerek yeşillendirilecek. Halkımızın oturması için kamelya türü oturma yerleri yapılacak.

Hava şartları müsaade ederse hızla devam eden çalışmalar 15-20 güne kadar tamamlanacak bu alan halkımızın hizmetine sunulacak.