» Eski Başkandan Belediyemize Ziyaret

1963 yılında ilçemizde öğretmenlik yaparken Belediye Başkanlığına atanan Cemal Uçar Belediyemizi ziyaret etti.

Ülkemizde yapılan 60 ihtilalinden sonra merhum İsmet İnönü döneminde İlçemizde öğretmenlik yaparken belediye başkanlığına atanan 80 yaşındaki Cemal Uçar Belediyemizi ve Belediye Başkanımızı Ziyaret etti.

O günün Ağlısını anlatan Uçar yaklaşık elli sene önceki anılarını yeniden yaşadı. Aslen Şenpazarlı olan ve Anakara da yaşayan, ilçemize çocuklarıyla gelen eski Başkan Belediye Başkanımızla Kendi Fotoğrafının da  yer aldığı başkanlar panosu önünde hatıra resmi çektirdi.

1960 ihtilal sonrasında ilçemizde peş peşe üç belediye başkanı zamanın hükümeti tarafından atandı. Dönemin atanan son belediye başkanı Cemal Uçar oldu.

1963 yılı sonunda üç yıl aradan sonra yeniden demokrasiye geçildi normal yapılan seçimler sonrası merhum Hasan Mangaloğlu Belediye Başkanı seçildi. Atanmış Başkan Cemal Uçar’dan görevi teslim aldı.