» 11. Ağlı Kale Şenlikleri Mevlidi Şerifle Başladı

15 Temmuz Cuma günü Cuma namazı sonrası Kalede düzenlenen mevlit programı yağmur nedeniyle Merkez yeni camiye alındı.

İlimiz Nasrullah Camii İmamı ve ekibiyle birlikte ilçemiz hocalarının da katıldığı mevlit programında şehitlerimiz ve ilçemiz halkı geçmişleri için mevlit ve Kuranıkerim okutuldu ardından dua edildi. Sonra katılanlara cami yemekhanesinde yemek ikramı yapıldı.

Mevlit programını belediyemizle birlikte gurbetçi hemşerimiz Mehmet Mamur birlikte organize ettiler. Mehmet Bey mevlidin ve mevlit yemeğinin finansını İstanbul daki gurbetçi hemşerilerimizde sağladı. Mehmet Mamur ve katkısı olan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.