» Kale Şenlikleri Kapsamında Sünnet Şöleni Yapıldı

Kale şenlikleri kapsamında gerçekleşen sünnet

şöleninde yaşları 3 ile 8 arasında 18 çocuk sünnet ettirildi.

Belediyemizle işbirliği içinde Anadolu hastanesi tarafından sünnet olan çocukların elbiselerini de İnebolulu hemşerilerimiz Hakan Gömleklerinin sahiplerinden Mehmet Zayit Aydoğan temin etti.

Kale Şenliği öncesindeki hafta için de gurup lar halinde Anadolu hastanesine çağrılan çocuklar hastane ortamında işinin ehli uzman operatör doktorlar tarafından sünnet edildiler.

Kısa sürede şifa bulan çocuklar sünnetin bir iki gün sonrasında sünnet kıyafetlerini giydiler. Anne baba ve yakınlarıyla Kaledeki sünnet şölenine katılan çocuklara dijital kol saati hediye edildi. Hediyeleri Kaymakam, Belediye Başkanımız, Mehmet Mamur birlikte verdiler. Çocukların aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kale Şenliğimize ve sünnet şölenimize katılacağını belirten Anadolu Hastaneleri Yönetimkurul Başkanı Celal Civcioğlu işi gereği il dışına çıkmak durumunda kalınca Hastane Müdürü Hüseyin Karahasan bir ekiple katıldı. Belediyemiz tarafından Civcioğlu için hazırlanan plaket Kaymakam Serdar Karal ve Belediye Başkanımız tarafından Hastane Müdürü Hüseyin Karahasan’a takdim edildi.

18 çocuğuğun sünnetini karşılıksız gerçekleştiren Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurul Başkanı Sayın Celal Civcioğlu ve ekibine Hastane Müdürü Sayın Hüseyin Karahasan, Hastane Başhekimi Sayın İsmail Kırgeç çocuklarımızın sünnetini gerçekleştiren operatör Dr. Sayın Mehmet Ali Şemşit, Operatör Dr. Sayın Sadi Turkan, Operatör Dr. Sayın Metin Baş, Operatör Dr. Sayın Ozan Ekmekçioğlu ekibine hastane personeline Sünnet elbiselerini temin eden Sayın Mehmet Zahit Aydoğan, Hediyeleri temim eden Sayın Mehmet Mamur’a emeği geçen herkese şahsım ve İlçem adına şükranlarımı sunar sağlık sıhhat ve başarılar dilerim.

Muharrem Dinç

Ağlı Belediye Başkanı

hariva valla ben de aglılıyım ama bu kadar güzel yerlerine gitmedim... son sözüm bayıldim ? türkiye sizinlke gurur düyuyom 37 KASTAMONU `````,,, O ŞİMDİ ASKER-----
  : sedat gemici07.10.2011 19:00:34