» Belediyemiz İftar çadırı Üçüncü Yılında Hizmete Devam Ediyor

Belediyemiz tarafından organize edilen hayırsever hemşerilerimiz tarafından verilen iftarlar başladı.

İlçemizde ilk defa 2009 yılında kurulan iftar çadırı üç yıldır hizmete devam ediyor.  Her akşam 150 ila 250 arası vatandaşımıza belediyemiz organizesinde hayırseverlerimiz tarafından sıcacık iftar yemeği ikram ediliyor.

Mahalle ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızda sırayla belediyemiz tarafından iftara davet ediliyor. Gerekirse ilçeye geliş ve dönüşlerini sağlamak için araçta temin ediliyor. Hep birlikte mübarek ramazan ayının manevi havasında birlik beraberliğin manevi atmosferi içinde iftar ediliyor.

İlçemiz lokantaları tarafından hazırlanan iftar yemekleri yine aynı lokantalar tarafından iftara katılanlara servis ediliyor.

Belediyemiz iftar çadırında ramazan ayı boyunca iftar vermeyi taahhüt eden Devrek mermer Sanayi, Küre Kireç Sahibi Sayın Nurettin Yamak, Petrofi Akaryakıt istasyonu sahibi Sayın Emrullah Sezer, Karayolu Mütahhidi Sayın Murat Arar, Hizeloğulları Akaryakıt istasyonu yönetiminden Azdavay Çakıroğlu Köyü Muhtarı Sayın Orhan Hizel, Doğan Marketleri  Sayın Cevdet Doğan, İkiler lokantası  Sayın Seyfullah Menteş, Turan oto tofaş servisi  Sayın Kenan Turan, Nişantaşı market ve inşaat şirketi Sayın Mehmet ve Hüseyin Gül, Sinan marketleri Sayın Hacı Raşit Çullu, Eren Marketleri Sayın Mustafa Kaleli, Kayalar Pastaneleri Sayın Adil ve Hüseyin Kaya, Bolkepçe Özkan Köfte Sayın Eşref Özkan, Özkan Mühendislik doğalgaz ve inşaat Sayın Yalçın ve Cumhur Özkan, Cihan tulumba ve tatlı sanayi Sayın Ramazan Görür, Selmanlı Köyü Muhtarı Sayın Cevat Bal, Çakıroğulları Lokanta ve kasabı Sayın Satı Yürük ve emekli Kırlardere Mahallesinden Sayın Ali kömür’e teşekkür ediyor Hayırlı ve bereketli bol kazançlar diliyoruz.

Güzeldir Ramazan Ayında birlikte olmak, güzeldir Oruc’u Birlikte tutmak, Güzeldir Dualara Aynı yönde El Açmak güzeldir YARADANA bu ayda Yakın Olmak, Hayırlı RAMAZANLAR…istanbul bayrampaşa dan selamün aleyküm
  : Ali KAHRAMAN08.08.2011 13:42:12