» Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN İlçemizi Ziyaret Etti.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın bazı öğretim üyeleriyle birlikte ilçemizi ziyaret ederek halkla sohbet etti.

İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkanımızın daveti üzerine Ramazan ayı öncesinde ilçemize gelen Rektör ve beraberindeki öğretim üyeleri ilçe merkezinde halkla sohbet toplantısı yaptılar. İlçe esnafının ve halktan bazı kişilerin katıldığı sohbet toplantısında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Rektör aydın ilçemiz adına hep birlikte neler yapabiliriz bunu tartışmaya ve fikir alış verişinde bulunmaya geldiğini belirtti. Rektör Aydın daha sora yine geleceğini belirterek ilçelerimizin kalkınmasına gelişmesine katkı yapmak için elimizden gelen çabayı ve gayreti göstereceğiz dedi.

Belediye Başkanımız ve ilçe Kaymakamımız Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın ve beraberindekilere Adalar Köyündeki alabalık yetiştirme tesislerinde açık havada akşam yemeği ikram ettiler. Yemek sonrası hastane binasını gezen heyet ilçemizden ayrıldı.

HAYIRLISI İNŞALLAH GELECEĞE YÖNELİK PLAN VE PROĞRAMLARIN DEVAMINI DİLERİM
  : TURAN VURAL18.08.2011 21:27:15