» Ramazanın İlk Haftası Başlayan İftar Ay Boyunca Devam Etti

Belediyemiz tarafından organize edilen hayırseverlerin katkılarıyla ramazan ayının ilk haftası başlayan iftar programı ay sonuna kadar aralıksız devam etti.

Her akşam bir mahalle veya köyün davetli olarak katıldığı iftara çok sayıda yabancı misafirde katıldı. İlçemizdeki iki lokanta tarafından hazırlanan yemekler, aynı lokantanın ekibi tarafından servis edildi.

Bayram sabahı gerçekleşen bayramlaşma ve kahvaltının ardından iftar çadırı 2011 yılı faaliyetini tamamlamış oldu. İftara programı nedeniyle akşam teravih namazı arasında ilçemizde gözle görülür bir yoğunluk yaşandı.

Ramazan ayı boyunca ilçemizde iftar vererek manevi bir atmosferin birlik beraberlik içinde yaşanmasını sağlayan hayırsever iş adamı esnaflarımıza, iftara katılanlara, katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.