» Yağlıca Cırman Mahallesinde Altyapı Çalışması Yapıldı.

Yağlıca Cırman Mahallesinde belediye mahalle halkıyla işbirliği yaparak kanalizasyon çalışmasını tamamladı.

Belediye Başkanımız ve Yağlıca Mahalle Muhtarı Halil Cırman karşılıklı anlaşarak Yağlıca Cırman mahallesinin alt yapı sorununu çözdüler. Mahalle halkını organize eden Muhtar hatta döşenecek boruları aldı. Belediyemiz iş makinelerini ve elamanlarını görevlendirdi. Yaklaşık iki haftalık bir çalışma ile kanalizasyon boruları döşenerek Atık sular Yerleşim yerinin dışında yapılan fosseptik çukuruna akıtıldı.

Alt yapıyla birlikte Mahalle içinde çevre düzenlemesi de yapıldı özellikle Mahalle Camii çevresinde ve bahçesinde düzenleme yapıldı. Altyapı çalışması sırasında bozulan yollarda belediyemiz tarafında yeniden onarıldı yollara ve mahalle içine malzeme döküldü.

güzel oldu
  : hüseyin akça08.01.2012 11:52:07

belediyemizden allah razı olsun yıllardıca yapılamayanı yaptı
  : kamil cırman08.01.2012 11:51:36