» Belediyemizde 10 Yeni Eleman İşe Başladı.

Belediyemizle İŞKUR arasında gerçekleşen iş birliğiyle Toplum Yararına Çalışma Projesi Kapsamında 10 hemşerimiz iş başı yaptı.

Üç ay boyunca ilçemizde çalışacak olan 10 elemanın sigortası ve maaşları İŞKUR tarafından ödenecek. Bu elemanlar çevre ve kaldırım düzenleme işinde çalışacaklar.

Hükümetimiz tarafından uygulanan bu projeyle işsiz gençlere geçici bir süre de olsa iş imkânı sağlanmış oluyor. Bu süre içinde de ilçemize hizmet veriliyor.

Projeyi hazırlayıp hizmete sunan yetkililere, belediyemizin hazırladığı konuyla ilgili projemize destek veren İŞKUR Kastamonu İl müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyor proje kapsamında iş başı yapan hemşerilerimize başarılar diliyoruz.