» İLÇEMİZ GİRİŞLERİNE ASFALTLAMA YAPILDI

İlçe Merkezine Seydiler, Azdavay, Küre yönü girişlerine beton asfalt tabir edilen oldukça kalın sıcak asfaltlama yapıldı.

İlçe Merkezinin dışından geçen transit yolun Seydiler yönünde bulunan akaryakıt istasyonunun önünden Azdavay yönündeki bereketli kavşağına kadar olan yaklaşık yedi kilometrelik kısmına beton asfalt olarak tabir edilen 15-20 santim kalınlığında sıcak asfalt döküldü.

Bu çalışmalar sırasında Kara Yolları Bölge Müdürlüğüyle yapılan görüşmeler neticesinde İlçe Merkezine her iki yönden girişlere aynı şekilde sıcak asfalt döküldü.

işte hizmet çok güzel aynı güzelliği köy yollarımızdada bekliyoruz
  : yaşar ummaz03.01.2012 03:14:58

ÇOK gÜZEL zATEN ihtiyaç vardı,
  : Satı UMMAZ14.12.2011 11:24:35