» İLÇE MERKEZİNDE KALDIRIM DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

İlçe merkezi ve çevresinde iki yıldır devam eden ve şu günlerde tamamlanan kanalizasyon, alt yapı çalışması sonrasında bozulan yolların tamirine başlandı.

Belediyemizin Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kastamonu İl müdürlüğüyle birlikte gerçekleştirdiği projeyle Belediyemizde iş başı yapan 10 yeni elemanla kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belediyemiz personelinin de dahil olduğu çalışmalar İlçemiz Sağlık ocağının ve Jandarma Garnizonunun bulunduğu Hastane Caddesi üzerinde başladı. Kilit taşı döşeli olan bu cadde kanalizasyon çalışması nedeniyle kazılmış, taşlar sökülmüştü. Çalışmaların tamamlanmasından sonra buralara dolgu yapılmış, oturması beklenmişti. Zeminin oturmasıyla yeni elemanlarla buralardaki bozuk alana yeniden taş dizilerek tamir edilmeye başlandı.

Hastane caddesinin tamamlanmasından sonra ilçe merkezinde alt yapı çalışmaları sırasında bozulan diğer cadde ve sokaklarda aynı şekilde tamir edilerek düzenleme yapılacak.