» İlçemizde Çift Ezan Okunuyor

İlçemiz merkezinde, yeni yapılan ve geçtiğimiz günlerde ibadete açılan merkez camimizin faaliyete geçmesiyle,ezan çift okunmaya başladı. Her iki camimizin görevlileri, aralarında anlaşarak namaz vakitlerinde ezan okumaya birlikte başlıyorlar. Bu durumda iki defa söylenen ezan sözleri, sanki dört defa söyleniyormuş gibi oluyor. İstanbul’da bir birine yakın büyük camilerde gerçekleşen bu uygulamanın, ilçemizde de başlamış olması ilçe halkı ve misafirlerimiz tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Disiplinli bir şekilde bu düzeni sağlayarak çift ezanı okutan ilçe müftümüze ve her iki camimizin din görevlilerine teşekkür ediyoruz.