» BELEDİYE PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ VE PLAKET VERİLDi

Belediyemiz personelinden yedi arkadaşımız ilimizdeki ve ilçemizdeki başka kurumlara atamayla geçiş yaptılar.

Hükümetimiz tarafından 13.02.2011 tarih 6111 sayılı kanun hükümleri gereğince ihtiyaç fazlası işçilerin nakilleri kapsamında belediyemiz personelinden Yaşar Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne, Ender Sığmaz İlçe Sağlık Müdürlüğüne, Hasan Çolak İlçemiz Emniyet Amirliğine, Cemal Ünlü, Salim Topal, Engin Etişken, Şaban Tokgöz İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne geçiş yaptılar.

Arkadaşlarımızın Belediyemiz den ayrılmaları nedeniyle Belediye Başkanımız tarafından kendilerine ve tüm belediye personeline veda yemeği verildi. Yemek sonrası belediyemiz hesap işleri müdürü kısa bir konuşma yaparak aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza belediyemize verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür etti ve yeni işlerinde başarılar diledi.

Yemeğe katılan tüm arkadaşlarımız duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. En son konuşan Belediye Başkanımız Muharrem Dinç arkadaşlar bir veda yemeğinde bir aradayız öncelikle uzun yıllar belediyemize ve ilçemize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hepiniz oldukça tecrübeli belediyemiz personeliydiniz herkes kendi işini biliyor işinin gereğini yapıyordu. Sizlerin gidişiyle zorlanacağımızı biliyoruz. Hep birlikte bu geçiş dönemini atlatacağız. Sizlere anlayışınız için teşekkür ediyor yeni iş hayatınızda ve bundan sonraki yaşamınızda aile bireylerinizle sağlık sıhhat içinde başarılar diliyorum dedi.

Belediye Başkanımız ve Belediyemiz personeli hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkanımız tarafından ayrılan arkadaşlarımıza ve Belediyemizde kalan Yaşar Yılmaz’a plaket verildi.