» GANİOĞLU MAHALLEMİZDE ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPIYORUZ

İlçemiz merkezine bağlı Ganioğlu mahallesinde belediyemiz imkânlarıyla başlattığımız alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Bilindiği gibi ilçe merkezinde altyapı kanalizasyon çalışmaları iki yıllık bir çalışmayla geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı ilçe merkez mahallesi olan fakat ilçe merkezinin dışında olan Ganioğlu Mahallesi önceden yapılan bu projenin dışında kalmıştı. Mahallenin ilçenin üst kısmında bulunması nedeniyle atık sular ilçe merkezine doğru büyük bölümde açıktan akıyordu. Belediyemizde oluşturduğumuz projeyle kendi makine ve elemanlarımızla yaklaşık bin metrelik mesafeyi kazarak koruge boru döşeyerek açıktan akan atık suları ilçe merkezimiz kanalizasyon şebekesine bağlıyoruz.

Bin metrelik hattın yaklaşık sekiz yüz metresindeki çalışmaları tamamlayarak üzerini kapattık hava şartlarının elvermesi durumunda kalan kısmını da tamamlayarak bu alandaki surunu çözüp hizmete sokacağız.