» İLÇEMİZ BEYAZ ELBİSESİNİ GİYDİ

İlçemizde 2011 yılının ilk yoğun kar yağışı 9 Aralık Cuma günü gerçekleşti her taraf beyaza büründü

Yılın ilk kar yağışı 11 Kasım günü olmuştu yerler beyazlamış bir gün sonrada güneş alan alanlar hemen açılmıştı. Bu defa yani 9 Aralık Cuma günü geceden başlayan kar yağışı gün boyu devam etti. Gece yarısına kadar devam etti. Yer yer on beş ile yirmi beş santim arası kar yağdı. Böylece ilçemizde yılın ilk yoğun kar yağışı gerçekleşti. Cumartesi sabahından itibaren havanın açmasıyla kar yağışı durdu.

karyaıncağlıçokguselkurunumsaglıyo
  : okanıster08.01.2012 10:59:12

vay anam vay memlekete kış gelmiş,
  : Satı UMMAZ14.12.2011 11:22:27