» YENİ YILIN EN YOĞUN KAR YAĞIŞI

İlçemizde 9 Ocak pazartesi günü başlayan kar yağışı aralıklarla devam ederken kar kalınlığı yer yer otuz kırk santimetreye kadar yükseldi.

Kış mevsiminin en yoğun ve en uzun süreli kar yağışı yılın ilk ayında gerçekleşmiş oldu. Bu kar yağışıyla mahalle ve köy yollarımız bu yıl ilk defa kapandı. Köylerimizin yollarını Kaymakamlığımızın emrindeki özel idare greyderleri açarken Mahallelerimizin yollarını da belediyemiz personeli belediyemiz araçlarıyla açtılar. Özellikle belediyemize ait traktöre takılan kar temizlema aparatıyla mahalle yollarımız çok seri bir şekilde açıldı.