» EMEKTAR BELEDİYE ÇAVUŞUMUZ EMEKLİ OLDU

Belediyemizde uzun yıllar Belediye Çavuşu olarak çalışan Çakır Çavuş olarak bilinen Salih Şahin kendi isteğiyle emekli oldu.

Azdavay İlçesi Hoca Köyü doğumlu Salih Çavuş 1988 yılında belediyemizde işe başlamış çeşitli birimlerde çalıştıktan sonra uzun yıllardır belediye çavuşu olarak görev yapıyordu. Belediyenin bütün iş makinelerini ve araçlarını kullanan Salih çavuş gayretli çalışmalarıyla bilinirdi. Belediyemizde 24 yıllık hizmetinden sonra kendi isteğiyle emekli oldu.

Belediye Başkanımız kısa bir konuşma yaparak Salih Çavuşa Belediyemize ve İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. bundan sonraki yaşamında sağlık sıhhatli bir ömür ve başarılar dileyerek günün anısına kendisine bir plaket verdi.

Bizlerde Belediye çalışanları olarak Salih Çavuşa Bundan sonraki yaşamında sağlıklı  sıhhatli huzurlu bir yaşam diliyoruz.

belediye cavusum oglum emeklıligin hepimiz ıcın hayırlı ugurlu olsun Allah ım senı korusun herzaman mutlu etsın ANNEN
  : Cemile Şahin01.02.2012 18:00:57

Tebrik ederim Çakır amca hayırlı olsun.
  : Batur Kulan01.02.2012 00:28:41

Tebrik ederim hayırlı olsun, Yeni yaşamın sana umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir inşallah.
  : Beyhan Sözkan01.02.2012 00:26:54

Hayırlı olsun, Mutlu sağlıklı huzur dolu bir yaşam dilerim.
  : Seyhan Kesgin30.01.2012 21:01:50

SEVGİLİ ABİCİĞİM UZUN YILLAR AĞLI İLÇESİ VE HALKINA VERDİĞİN EMEKTEN DOLAYI SANA TEŞEKKÜR EDER YENİ YAŞAMINDA SAĞLIK MUTLULUK VE SEVDİKLERİNLE UZUN ÖMÜR DİLERİM KARDEŞİN
  : FİLİZ ŞAHİN DEMİR29.01.2012 23:16:10

: N.ŞAHİN28.01.2012 22:06:51

Abicim, Hayırlı olsun, uzun yıllar sonra hayaline kavuştun emekli oldun. Yeni hayatında mutluluklar dilerim artık ailemize daha fazla zaman ayıracaksın ben kendi adımada bunun için mutlu oldum:), tebrik ederim. Herşey gönlünce olsun.
  : Erkan Şahin27.01.2012 15:00:31

24 YILLIK HİZMET SÜRESİNCE AĞLI YA EN ĞÜZEL HİZMET İ VERDİGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER (ÇAVUŞ)SALİH ABİ
  : ALİ KAHRAMAN 26.01.2012 15:38:19

hayırlı olsun Salih Abi..