» Belediye Başkanı Muharrem DİNÇ' in konuşmaları

Rozetin takılmasının ardından Ağlı Belediye Başkanı olarak kürsüye davet edilen Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ önce kendisine güvenen destek veren İlçe halkına teşekkür etti. Dinç daha sonra şunları söyledi;

“Bize inanarak bu güveni bu teveccühü göstererek, beni bu güzel ilçenin belediye başkanı seçen siz saygıdeğer Ağlı’lılara teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

Bundan sonra bize oy veren vermeyen ayrımı yapmadan, herkese hizmetin en güzelini sunmak için, arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. İlçemizde herkesle barış olacağımı ve birlik beraberliği sağlamak için azami gayret göstereceğimi belirtiyor herkese tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum”.