» İş Makinemizi İstanbul’a Gönderdik

Belediyemizin en önemli aracı durumundaki iş makinemiz kato kepçemizi, tamir için İstanbul Bayrampaşa Belediyesine gönderdik. Yıllardır belediyemiz hizmetinde kullandığımız iş makinemiz, son zamanlarda motoru başta olmak üzere bakım gerektiriyor. Bakım ücretinin de çok yüksek olması nedeniyle bakımı yapılamamıştı. Belediye Başkanımızın geçtiğimiz günlerde İstanbul ziyareti sırasında görüştüğü Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin BÜRGE, iş makinemizin tamir bakımını yaptırabileceğini söylemesi üzerine Belediye Zabıta Memuru Salih Şahin Belediyemize ait kamyonla iş makinemizi İstanbul’a götürdü. İş makinemizin bakımını üstlenen, ilçemize çocuk oyun parkı malzemeleri hediye eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Hüseyin BÜRGE Başkanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.