» AĞLI’NIN KARDAN ADAMI

0cak ayının son haftasında sabah Belediye ye göreve geldiğimizde meydandan ilçeye doğru bakmakta olan kardan adamı gördük.

Ocak ayının onun da başlayan kar yağışıyla beyaz örtüsüne bürünen ilçemiz ayın sonuda dahada yoğun şekilde beyazlaştı. Sabahleyin Belediyeye Göreve geldiğimizde merkez camii önündeki meydandan ilçe merkezine doğru bakmakta olan bir kardan adam gördük. İlçemiz gençleri tarafında gece yapılmış olan kardan adam bizim ilgimizi çekti. Sizlerinde özellikle gurbetteki binlerce hemşerimizin dikkatini çeker sizlere ilçemizden görüntü olur bir nebze memleket hasretinizi azaltmaya katkısı olur diye sitemize koyduk.

Süpermiş elinize sağlık..
  : Erkan Şahin27.01.2012 17:07:39