» SOĞUK VE DON OLAYLARI BAŞLADI

Türkiyede yoğun kar yağışı ilçemizide olumsuz etkiledi. Kuvvetli rüzgarın etkisi ile     -20 ye kadar yükselen soğuklar ilçemizi don tehlikesi ile başbaşa bıraktı

İçme sularımız başta olmak üzere yollarımız buz pistlerini aratmadı.Belediyemiz 24 saat kesintisiz çalışmasına devametti. Halkımızın mağdur olmaması için itfaiyemizle su dağıtımı yapıldı,ulaşımın rahat sağlanabilmesi için yolları tuzlama çalışmasına  yer verildi.Kısa bir süre içerisinde donmuş olan su hatlarımız yeniden aktif hale getirerek ilçemizin su problemi giderilmiş oldu. halkımız bu soğuk havalarda su saatlerinin donmaması için gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı....