» KAR ESARETİ YENİDEN BOY GÖSTERİ

Kar esareti yeniden boy gösterdi.Gece boyunca etkisi devam eden kar yağışı sabahın ilk ışıklarıyla şiddetini iyice artırdı.Mahalle ve köy yollarımız,artan kar yağışı nedeni ile tamamen kapandı.Yılın en yoğun kar'ının bugün yağdığı belirlendi.İlçe merkezinde kar kalınlığı 30cm ölçülürken mahalle ve köylerimizde bu ölçü yarım metreye kadar ulaştı.İlçemizin coğrafi konumu ve arazi yapısı yoğun kar yağışı  nedeni ile ulaşımı kabusa çevirdi.Kaymakamlık emrindeki özel idare greyderleri köy yollarımızı açmakta destek olurken,Belediyemizinde kısıtlı imkanlarıyla yaptığı çalışmalar neticesinde 24 saat içerisinde yeniden açıldı.Soğuk ve karlı havanın ilerleyen günlerdede devam etmesi bekleniyor..