» BELEDİYE BAŞKANIMIZ DERNEKLERİMİZİN TOPLANTISINA KATILDI.

Şubat ayı başında İstanbul belediyeleriyle görüşmek için İstanbul’a giden Belediye Başkanımız dört derneğimiz tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı.

Daha önceden birlikte kahvaltı yapmayı planlayan dört dernek başkan ve yöneticileri Belediye Başkanımızın da katılımını öğrenince kahvaltıyı iptal edip yemekli toplantı yaptılar. Ağlı Derneği eski başkanı Kemal Etişkenin lokantasında düzenlenen yemekli toplantıya hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen yoğun katılım oldu.Komşu İlçe Küre Dernekler Federasyonu Yönetim Kurul Üyesi ve Avşar Dernek Başkanı Bayram Al’da Toplantının konuğu oldu.

Adalar Tunuslar Müsellimler (ATM) Köyleri Derneği, Akçakese Köyü Derneği, Kabacı Selmanlı (KSK) Köyleri Derneği, Ağlı Okul Yaptırma Derneği başkanları ve yöneticileri tarafından düzenlenen yemekli toplantıda Akçakese Dernek Başkanı Ömer Gözübek, KSK Dernek Başkanı Faik Kahveci, Okul Yaptırma Dernek Başkanı Mehmet Mamur, ATM Dernek Başkanı ve Yufkacılar Odası Başkanı Ayhan Ünal yaptıkları konuşmalarda Belediye Başkanımıza katılımdan dolayı teşekkür ederek ortak noktalarının ilçemize ve hemşerilerimize faydalı olmak olduğunu belirterek bu yönde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattılar ve önerilerde bulundular. Toplantıya katılan konuşmak isteyen herkese söz vererek görüş ve önerileri alındı. Toplantıya katılan Ağlı Dernek başkanı ve Yardımcısı da birer konuşma yaptılar.

En son konuşan Belediye Başkanımız Muharrem Dinç Özet olarak şunları söyledi. Gurbetçi hemşerilerimizle bizi bir araya getiren dört derneğimizin başkanları Mehmet Mamur, Ayhan Ünal, Faik Kahveci, Ömer Gözübek, başkanlara ve yönetim kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Sizlere doğduğunuz topraklardan Ağlı İlçemizden soğuk ve karlı ortamdan sıcacık selamlar getirdim. Bu soğuk ve karlı akşamda bu toplantıya katılmanız takdire şayan bir durum hepinize çok teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğiniz daim olsun. Yemek servisini yapan mekân sahibi Kemal Başkan ve ekibine de çok teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkanımız İlçemizden bilgiler verdi. Derneklerle birlikte yapılacak çalışmalardan bahsederek mayıs ayın da Feshane de yapılacak Kastamonu günlerinde her türlü katkınıza ve önerinize açığız, katkı, öneri ve yardımlarınızı bekliyorum dedi. Dernekçiler tarafından sorulan soruları cevaplandırdı böylece toplantı sona erdi.