» İLÇEMİZDE KAR HAYATI OLUMSUZ ETKİLEMEYE DEVAM EDİYOR

17 şubat Cuma bu gün ilçemiz yılın en çetin kışını yaşıyor. Fırtınayla birlikte yağan kar yaşamı olumsuz etkiliyor.

Belediyemiz araçları ve personeli mahalle yollarını açık tutmaya çalışmasına rağmen araçlarımızın açtığı yollar fırtına tütkün nedeniyle kısa sürede kapanıyor. İlçemiz halkı acil durumlar haricinde evlerinden çıkmamaya çalışıyorlar. Köy yollarımız tamamen kapandı. Yolda yürümenin zor hatta imkânsız olduğu için ilçe merkezinde çarşıda 1-2 kişinin dışında kimse görünmüyor. Acil durumlar için belediye ekipleri ve araçlarımız teyakkuz durumundalar.

Hemşerilerimizin mağdur olmaması için zorunlu olmadan yol durumunu öğrenmeden evlerinden çıkmamalarını öneriyoruz. Özellikle gurbetteki hemşerilerimiz ilçemize gelmek durumunda olurlarsa belediyemizle irtibata geçmelerini öneriyoruz.