» İLÇE MERKEZİNDE KAR KALINLIĞI BİR METREYİ AŞTI

18 Şubat 2012 cumartesi gece boyu yağan karın kalınlığı ilçe merkezinde bir metreyi geçti bazı yerlerde iki üç metreye ulaştı.

Mahalle ve köy yolları kapandı. İlçe merkezine su sağlayan ana depomuzda gece meydana gelen arızayı gidermek için yola çıkan iş makinemiz yolu açamayınca özel idareye ait greyderle yolun açılması denendi greyderde açamayınca Kastamonu’dan gelen kar püskürtme aracıyla yol açılabildi Kaynarca ana depomuza ulaşan elemanlarımız arızayı gidererek yeniden şehre su verdiler. Fırtınayla birlikte yağan kar açılan yolarlıda kısa sürede kapadı.

bereket memleketi güzel ağlım
  : şükrü ekici26.03.2012 12:38:00