» KIZAK YARIŞLARI 3 MART CUARTESİ YAPILIYOR

İlçemiz geleneksel ata sporu Ağlı Sinan Kızak (kayık) yarışları hava şartlarında olağan üstü bir olumsuzluk olmazsa 3 Mart Cumartesi günü yapılacak.

Geleneksel spor dalları federasyonunun da katılacağı dereceye girenlere ödüller, kupalar ve madalyalar vereceği yarışmalara yoğun bir katılım bekleniyor. Başlangıç tarihi dört yüz yılı aşan yarışmalar Gelensel spor dalları federasyonunun katılımıyla ilk defa yerelden çıkarak ulusal bir yarış oluyor. Bundan böylede 1. Ulusal Gelensel Ağlı Sinan Kızak Yarışları olarak tescillenmiş oluyor. Bir sonraki yarışlar 2. Ulusal diye devam edecek ilçemize hayırlı olsun.

Kızak yarışlarının yanı sıra belediyemiz tarafından yaptırılan küçüklü büyüklü kızaklara daha kolay olan bir parkurda katılımcılar davetliler misafirlerimiz binebilecek ayrıca kardan adam yapma yarışmaları, kar voleybolu, karda halat çekme etkinlikleri yapılacak.

Yerel ve ulusal basınında davet edildiği etkinliklere yazılı ve görsel medya yetkililerinin de geniş oranda katılması bekleniyor.

3 Mart cumartesi yapılacak yarışlara herkes davetlidir.

tv de izledim.malesef 1 tane dahi olsa bayan göremedim.Erkek erkeğe eğleniyorsunuz.Nede olsa analarınız bacılarınız kızlarınız 2.sınıf.Umarım bu yanlışlıkları düzeltirsiniz.
  : ömer çubuk13.03.2012 22:31:44