» MAHALLE VE KÖY YOLLARIMIZ YENİDEN KAPANDI

Yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı fırtına ve tipi mahalle ve köy yollarımızda ulaşıma imkân vermiyor.

Belediyemiz iş makineleriyle açılan yollar kısa süre içinde yeniden kapanıyor hafta boyu devam eden kar yağışı fırtına tipi zor olan kış şartlarını daha da zorlaştırıyor. İlçemizde üç gündür Çarşamba, Perşembe, Cuma ilk ve orta dereceli okullar eğitime ara verdi.

İş makinelerimizle personelimiz görev başında olmasına rağmen yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yollarımızı açık tutma gayretimiz yetersiz kalıyor. Acil durumlar nedeniyle gün içinde açtığımız mahalle yollarımız akşama, akşam açtığımız yollarımız sabaha kapanıyor. Fırtına ve tipi şeklinde devam eden kar yağışı rüzgâr alan açık alanlarda kısa süre de yolun için de bir metrenin üzerinde kar oluşmasına sebep oluyor.

Aldığımız bileğilere göre Şenpazar Cide bağlantı yolları ancak tek şerit olarak ulaşıma imkân veriyor yolda karşılaşan araçlar yer yer açılan ceplere kadar geri geri giderek birbirlerine yol vermek durumunda kalıyorlar. Görüştüğümüz iş makineleri operatörleri yol kenarındaki kar yüksekliğinin 3 metreyi aştığını belirtiyorlar.

ALLAH CC yar ve yardımcınız olsun SELAMLAR
  : mehmet TURNACI03.03.2012 18:52:20