» EFENDİOĞLU MAHALLESİNDE YANGIN

İlçemizin Efendioğlu mahallesinde çıkan yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi.

16/03/2012 Cuma günü saat 15'15 civarında başlayan Cemile Yıldız'a ait olan,2 katlı alt katı bodrum olarak kullanılan tuğla ve ahşap yapılı ev kullanılamaz hale geldi. Samanlık ve ahır'ın evle bitişik olması olası yangının artmasına etken bir rol olsada, itfaiye ekibimizin ve Azdavay belediyesinin göndermiş olduğu itfaiye ile birlikte kısa sürede kontrol altına alınan yangın ,samanlık ve ahıra sıçramadan  söndürüldü.Küre belediyesinin göndermiş olduğu itfaiye için ayrıca teşekkür ediyoruz.Tek tesellimiz can kaybı olmadığı yangında Cemile Yıldız'a geçmiş olsun diyoruz.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu ilçemizde itfaiye araçlarımızın ilerlemesinde zorluk yaşasak'da Belediyemize ait kepçe ve Seydiler belediyesinin göndermiş olduğu greyder yangın yerine kısa sürede ulaşmamızda etkili olmuşdur.Seydiler , Azdavay ve Küre belediyesine teşekkür ediyoruz.

cemile ablamıza çok geçmiş olsun tek tesellimiz onun canının sağlığı efendioğlu mahallesinden muhammet yanıkkaya
  : muhammet ali yanıkkaya05.05.2013 14:50:52

büyük geçmiş olsun
  : uğur tuncay 20.05.2012 23:05:09

Sayın Hüseyin Turan Cemile Teyzeyle görüşmüş olsaydınız belediyenin imkanlar dahilinde kendisine yardımcı olduğunu ve yardımcı olmaya devam ettiğini ögrenebilirdiniz.
  : Site Yöneticisi30.04.2012 09:30:39

cemile teyzeye üzüldüm yangından sonra belediye yardımda bulunmadıgını duydum dahada üzüldüm umarım bu yazımdan sonra yardım eli uzanır
  : hüseyün turan29.04.2012 19:38:40

Cemile Yengemize Geçmiş oLsun dileklerimizi Sunuyoruz...