» BELEDİYEMİZDE 10 YENİ ELEMAN İŞE BAŞLIYOR

Hükümetimiz tarafından düzenlenen Toplum Yarına Çalışma Programı kapsamında belediyemizle İş. Kur arasında düzenlenen protokolle 10 yeni elman 6 Nisanda iş başı yapıyor.

İlçemizde işsiz on hemşerimiz sekiz ay boyunca belediyemizde çalışacaklar. Çalışmak için 22 kişi müracaat etti. Müracaatın işe alınacak sayıdan fazla olması nedeniyle Belediye Başkanımız müdürlerimiz, İş. Kur şefi Musa Temir huzurunda küre noter vekili Zeynep Alkan tarafından kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekimi sonucunda Toplum Yararına Çalışma programı kapsamında belediyemizde sekiz ay boyu çalışacak on kişi tespit edildi. Bu projenin Belediyemize İlçemize ve yeni çalışmaya başlayacak arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.