» KASTAMONU GÜNLERİNE YOĞUN KATILIM OLDU

İstanbul Feshane’de 10-13 Mayıs tarihlerinde Kas-Der tarafından düzenlenen 5. Kastamonu günlerine yoğun katılım Gerçekleşti.

Belediyemizin Kaymakamlığımızla birlikte oluşturduğu stand çok sayıda katılımcı tarafından ziyaret edildi. Standımızda yöremiz el dokumaları ve yöresel yiyecek ve içecekler sergilendi. Standımızı ziyaret eden misafirlerimize düğün böreği ve elma ekşisi ikram ettik.

Dört gün boyunca Gurbetçi hemşerilerimiz bizleri  yalnız bırakmadılar hep yanımızda oldular. Feshane’ye gelen ziyaretçiler mutlaka standımıza uğradılar. Standımızı Valimiz, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Rektörümüz, Belediye Başkanları, sanatçılar, Bazı yerel televizyon yönetici ve temsilcileri Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri Anadolu hastaneleri yönetim kurul Başkanı ve birçok tanınmış isim ziyaret ettiler. Son gün katılımcı Belediye başkanlarına plaket verildi. Belediye Başkanımızda plaketini Kas-Der şube başkanının elinden aldı.

Standın hazırlanmasından başlayarak son güne kadar çok büyük desteğini gördüğümüz belediyemiz personeli gibi gelenlere hizmet eden gurbetçi hemşerimiz Ağlı Okul Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Mehmet Memur’a ve katkısı olan herkese standımızı ziyaret eden misafirlerimize teşekkür ediyoruz.