» ÇOCUK PARKIMIZ

İlçemizde bulunan Kaymakamlık binasının yanındaki Çocuk parkımızın eksikliklerini gidermek amacı ile çalışma başlatılmıştır.Bunun neticesinde oyun parkında bulunan oyuncaklar tamir edilmiş, parkımızın etrafı tellerle çevrilip temizlenmiş ve boyanarak güzel bir görüntü ile hizmete açılmışdır.Çocuklarımızın teller sayesinde emniyetli ve güvenli bir şekilde oyun oynamasına imkan verilmişdir.Emmidağ Mermer firmasının yaptırmış olduğu çocuk parkımızın kapıları içinde teşekkür ediyoruz.