» FUTBOL TURNUVASI FİNAL MAÇIYLA TAMAMLANDI

Ağlı Derneğini tarafından on birincisi gerçekleştirilen futbol turnuvasında şampiyon olan Akçakese spor kupayı Belediye Başkanımızın elinden aldı.

Gurbetçi hemşerilerimiz arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla on bir yıl önce başlayan ve aralıksız her yıl devam eden çok da başarılı olan mahalle ve köyler arası futbol turnuvasını bu yıl Ağlı Derneği ve Akçakese Köyü Derneği birlikte organize ettiler. Başarılı bir organizeyle yaklaşık bir buçuk ay devam eden turnuva Gölcüğez Köyü İle Akçakese Köyü arasında oynanan final maçıyla tamamlandı.

Ağlı Derneğinin Daveti üzerine Belediye Başkanımızın da Katıldığı Turnuva finalinde Şampiyonluk için karşı karşıya gelen Akçakese spor ve Gölcüğez spor finale yakışır bir mücadele ettiler. Oldukça çekişmeli fakat centilmence geçen maç sonunda kupaya uzanan taraf Akçakese Köyü takımı oldu. Normal süresi bir bir biten mücadelede uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca maçın sonucunu karşılıklı atılan penaltılar belirledi. Akçakese 5 panaltının dördünü gole çevirirken Gölcüğez ancak üçünü gole çevirebildi.

Kupa töreninde bir konuşma yapan ve şampiyon Akçakese spora kupasını veren Belediye Başkanımız Kendisini davet eden Ağlı Dernek Başkanına teşekkür etti. Konuşmasının devamında birlik beraberlik ve kaynaşma adına bu turnuvayı düzenleyen emeği geçen herkese futbolculara, hakemlere yöneticilere, seyircilere bütün gurbetçi hemşerilerime teşekkür ediyor sizleri tebrik ediyorum. Birlik beraberliğinizin daim olmasını diliyorum şampiyon Akçekese Köyümüzü tebrik ediyorum fakat bu turnuvaya katılan bu birlik ve beraberliğe destek veren bütün takımlarımız bana göre şampiyondur hepisini tebrik ediyorum dedi.