» Marangoz Makineleri İlçemize Geldi

Belediye Başkanımıza seçim öncesi seçildiği takdirde iki adet marangoz makinesi vereceğini söz veren Abanalı iş Adamı Hüseyin BOZKURT, iki yerine üç makine verdi. Belediyemize ait kamyon İstanbul’a tamir için İş makinemiz katoyu bıraktı. Dönüşte de marangoz makinelerini alarak ilçemize döndü. Bir planya, bir şerit, bir koparmadan oluşan makineler ilçemizde faaliyete geçirilerek, belediyemiz bünyesinde ilçemize gerekli ahşap ekipmanlar üretecek. Başkanımız Muharrem DİNÇ’ in dostu Abana lı iş adamı Sayın Hüseyin BOZKURT’a Ağlı halkı adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.