» AĞLI KALE ŞENLİKLERİNE DAVET

On ikinci kale şenlikleri 13-14-15 Temmuz Cuma, Cumartesi, Pazar günülerinde gerçekleşecek.

Cuma günü Cuma namazı sonrası Kalede okunacak Kuranıkerim ve mevlidi şerifle başlayacak program ilahi sanatçısı hemşerimiz Raşit Aslan’ın okuyacağı ilahilerle devam edecek. Program da katılan herkese mevlit yemeği ikram edilecek.

Cumartesi günü A.T.M Derneği öncülüğünde saat 12 -13 arası Tunuslarda Muhammet Tunusi turbesinin açılışıyla başlayacak program daha sonra kalede protokol konuşmaları ve folklor gösterileriyle devam edecek. Davulcu Okumaz idaresinde Davul zurna ve kemane ekibi gösteriler sunacaklar. Akşam gerçekleşecek halk konserinde Cideli Emin, Gülcan Kara ve ünlü sanatçı Ayhan Aşan sahne alacaklar.

Pazar günü ise çeşitli yarışmalar ve çekilişler yapılacak yöremizin yemek kültürünün sergilendiği stantlar katılanların hizmetinde olacak. Tarihi Ağlı Kalemizin muazzam ortamında eşsiz manzarasında hep birlikte sağlık sıhhat için üç gün geçireceğiz.

Ağlı Belediyesi Ağlı Derneği işbirliğiyle gerçeleşecek şenliklere İlçe kaymakamımız, A.T.M Derneği ve Kültür Bakanlığı destek veriyor. Belediyemiz ve Derneğimiz tarafından hazırlıklar devam ediyor.

Etkinliğimize emeği geçen herkese teşekkür ediyor bütün hemşerilerimizi ve dostlarımızı 12. Ağlı Kale şenliklerimize Bekliyoruz.

: miss gold yk02.11.2012 20:18:04