» İLÇEMİZDE JEOTERMAL SONDAJI BAŞLADI

Yaptığı araştırmalarla ilçemiz merkezinde Jeotermal kaplıca suyu olduğunu tespit eden hemşerimiz Osman Topal Bol kepçe ailesinden Aydın Özkan’la birlikte sondaj çalışmasını başlattı.

İlçemiz merkezindeki hastane binasının bahçesinde başlayan sondaj çalışmaları gerçekleşen mütevazi bir programla start aldı. Programa İlçe kaymakamımız, Belediye Başkanımız Jandarma Komutanımız, Emniyet Amirimizin yanı sıra kurumlarımızın müdürleri ve çalışanları, ilçe halkı katıldı.  Programda konunun uzmanı Osman Topal, Belediye Başkanımız, İlçe Kaymakamımız, konuşmalarını yaparken İlçe müftüsü Dua yaptı. Programa katılanlara Osman Topal ve Aydın Özkan tarafından etli pilav ve ayran ikram edildi.

Programda konuşan Osman Topal Aydın Beyle birlikte burada başlattığımız çalışma İnşallah başarılı olacak. Biz bu çalışma ve yatırımla ilçemize ve ülkemize katkı vermek istiyoruz. Sizlerinde dualarıyla başarılı olacağımızı umuyoruz. Bu başlangıcın ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor katılarak bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız yaptıkları konuşmada özetle Osman Topal ve Aydın Özkan’a teşekkür ederek eğer bu gün başlayan bu çalışma başarılı olursa ilçemiz için bir milat olacaktır. Büyük oranda göç verem ilçemiz kısa sürede hak ettiği nüfus yoğunluğunu yakalayacaktır. Bizler bu çalışmaların başarılı olması için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bu girişimlerinden dolayı iki hemşerimizi tebrik ediyor başarılı olmalarını diliyoruz katılan herkese teşekkür ediyoruz dediler.

Konuşmaların ardından Kaymakam Bey Belediye Başkanımız Müftümüz birlikte besmeleyle sondaj makinesinin düğmesine bastılar ve sondaj çalışması başladı. Bu hayırlı başlangıcın başarıya ulaşması dileğiyle İlçemize ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

aglımıza hayırlı olsun enişteniz saim hoca
  : saim öz04.12.2012 19:33:46