» 12. KALE ŞENLİKLERİ MEVLİDİ ŞERİFLE BAŞLADI

Kale şenliklerimiz her yıl olduğu gibi 13 Temmuz Cuma günü kalede okunan Kuranıkerim,  mevlit ve dua ile başladı.

Belediye Başkanımızın davetlisi olarak İlçemize gelen İl Müftüsü Dursunali Şeker Cuma namazı öncesi merkez camiinde vaaz verdi. İl Müftüsü cemaati namaz sonrası kaleye davet etti. Cuma namazı sonrasında hep birlikte kaleye çıkıldı. İlçemiz hocaları ve Kastamonu dan gelen bir hoca kuran ve mevlit programını gerçekleştirdiler. Geçtiğimiz günlerde bir ilahi kaseti çıkartan hemşerimiz Raşit Aslan’da ilahiler okudu. Belediye Başkanımız ve İl Müftümüzün yaptığı konuşmadan sonra ilçe Müftümüz Ömer Can dua yaptı. Böylece program tamamlanarak yemek ikramına geçildi. Ağlı derneğinin üslendiği yemek programa katılan herkese ikram edildi.