» İFTAR ÇADIRIMIZ DÖRDÜNCÜ YILINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İlçemiz merkezinde bulunan iftar çadırı dördüncü yılında da ramazan boyunca her akşam iftarda yoğun ilgi gördü.

Belediyemiz tarafından organize edilen hayırsever hemşerilerimiz ve dostlarımız tarafından finanse edilen iftar çadırımızda iftarı veren kişinin tercihine göre Yanıkkayalar lokantası ve Çakırlaroğulları lokantası tarında servis yapıldı.

Bayram sabahı Belediyemizin organize ettiği kahvaltı ve bayramlaşma sonrası iftar çadırımız dördüncü yılını tamamlamış oldu.

Ramazan ayı boyunca ilçemizde her akşam iftar vererek manevi bir atmosferin yaşanmasına vesile olan tüm hayırseverlere ilçemizden ve ilçemiz dışından gelerek iftar katılan herkese her iki lokantanın yetkililerine ve personeline teşekkür ediyoruz.