» Gönlü Zengin Bir Dost..

Bazı zenginlerimiz vardır sadece kendisi zengindir, parası vardır ama gönlü fakirdir. Varlıklarını sadece kendi menfaatleri için kullanırlar. Gönlü zengin olanlar ise paylaşmayı ve insanlara faydalı olmayı severler. Bende böyle gönlü zengin bir dost’tan bahsediyorum. Konumuza mevzu olan Abana lı İşadamı değerli dostum Hüseyin Bozkurt marangoz makineleri alım satımı yapıyor. Seçim öncesi bir sohbetimiz esnasında belediyemizin imkânlarının çok kısıtlı olduğunu söylediğimde kazanırsan sana planya ve şerit olmak üzere iki adet makine veririm dedi. Seçim sonrası bu iki makinenin yanına birde koparma denilen makineyi ekleyerek, ilçemize hediye etti. Gönül zengini bu değerli dostum makineleri yüklemek için çağırdığı vincin ücretini de belediyemize ödetmedi kendisi ödedi. Eyüp Demirkapı’da Fıçıcılar Sitesi No.53 de Bozkurt Orman Ürünleri olarak faaliyet gösteren Sayın Hüseyin Bozkurt’a Ağlı Belediye Başkanı olarak şahsım ve ilçem halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyo, hayırlı işler diliyorum. Saygı değer dostum Allah gönlüne göre versin diyorum.