» PARKE TAŞI ÇALIŞMALARIMIZ

İlçemizin Parke Taşı ihtiyacını Karşılamak üzere Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Nevzat Demir'in Kastamonu Belediye Başkanlığı ile görüşmeleri olumlu sonuç vermiş ve ihtiyacımız olan parke taşların bir kısmını temin etmişdir.Tosya Belediye Başkanı Sayın Kazım Şahini ziyareti sırasında Parke Taşı ihtiyacımızı görüşerek yaklaşık 500 metrekare parke taşını küçük bi meblaya mal ederek belediyemize önemli bir tasarruf sağladıklarını söyledi.İlçemiz adına Tosya Belediye Başkanlığına Teşekkür eder,Saygılar sunuyoruz.