» İLÇEMİZ GİRİŞİNE PARKE TAŞI DÖŞENDİ

İlçemizin iki ana girişinden biri olan Azdavay yönündeki girişe parke taşı döşenerek hizmete açıldı.

Bilindiği gibi ilçemize Kastamonu yönünden giriş yolu geçtiğimiz yıl sıcak asfalt dökülerek oldukça düzgün hale getirilmişti. İkinci ana girişimiz olan Azdavay yönündeki giriş yolu her yıl sert geçen kışın ardından bozuluyor defalarca yol tamir çalışması yapılıyordu.  Belediyemiz tarafından temin edilen parke taşlarıyla döşenerek düzgün bir hale getirildi. Yol boyunca yolun kenarlarına da trotuar taşları döşendi bu çalışmalar Belediyemiz ile iş kur arasıdaki anlaşmayla çalışan personel ve belediyemiz personeli ortak çalışmasıyla gerçekleşti. Belediyemiz fen işlerinin kontrolünde yapılan çalışmalar tamamlanarak yol hizmete açıldı.