» İLÇEMİZE 2013 YILINDA İLK KAR YAĞDI

Yeni yıla karsız bir ortamda giren ilçemize 2013 yılın ilk kar yağışı 7 Ocak pazartesi günü başladı.

Aralık ayın ilk haftası kar yağmış ayın ortalarına kadar her taraf karla kaplı kalmıştı aralık ayının son haftasında havanın iyi gitmesiyle karlar erimiş yeni yıla ancak tepelerde görülen karla girilmişti. Ocak ayının ilk haftasın da iyi giden hava hafta sonu değişti sıfır derecelerin altına düşen hava sıcaklığıyla ocak ayının ikinci haftasına karla başlamış olduk.

Bilindiği gibi geçen sene kar 9 Ocak günü yağmış nisan ayına kadar devam etmişti. Bazı yerlerde karın kalkması nisan ayı sonunu bulmuştu.