» TYÇP PROJESİ 1 AY DAHA UZATILDI

Belediyemizde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında yapılan sözleşmeyle bir ay çalışmak üzere 10 işçi iş başı yaptı.

Belediyemiz bünyesinde görev yapacak olan işçilerin maaş ve sosyal güvenlik primi giderleri İŞKUR Kastamonu İl Müdürlüğü tarafından karşılanacak.
 Daha önce 8 aylık süre ile TYÇP kapsamında çalıştırılmak üzere Belediyemiz ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında bir protokol imzalanarak, 10 geçici işçi alınmış ve Ağlı Belediye’sinin ihtiyaç duyulan birimlerinde çalıştırılmıştı. 2012 yılı bütçesinden kalan bir miktar para daha İŞKUR il müdürlüğü tarafından değerlendirilerek,  Belediyemize bir aylık ek süre tanınmasıyla ilgili protokol imzalandı.  İŞKUR İl Müdürü Adnan Aslan’
la Belediye Başkanımız Muharrem Dinç tarafından 7 Ocak günü İmzalanan protokol ile birlikte 10 geçici işçi 9 Ocak’ta işbaşı yaptı ve Belediyemizin ihtiyaç duyulan birimlerinde çalışmaya başladı.

Belediye Başkanımız imza sonrası yaptığı kısa konuşmada her zaman ilçemiz ve belediyemiz adına kendi alanında büyük desteğini gördüğümüz gayretli çalışkan İŞKUR Müdürümüz Adnan Beye ve ekibine teşekkür ediyorum, Belediyemizde çalışmaya başlayan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum dedi.