» İLÇEMİZDE MİLLİ PİYAGO ÇEKİLİŞİ VE KONSER

Çekilişlerini farklı ilçelerde gerçekleştiren Milli piyango idaresi 29 Ocak çekilişini ilçemizde yapacak. Çekiliş sonrası halka açık konser olacak.

Milli piyango idaresi Belediyemiz geçen yılki talebi üzerine 29 Ocak çekilişini ilçemizde yapacağını belirtti. Belediyemizle Milli piyango idaresi arasında imzalanan protokolle çalışmalar başlatıldı. İlçemiz Yatılı Bölge Okulu (YİBO) Kapalı spor salonunda yapılacak çekiliş sonrasında konser programı gerçekleşecek Konserde Fındık Kurdu olarak bilinen küçük sanatçımız Berna Karagözoğlu, Berna Beşel ve Şevket Doğan Sahne alacaklar. Bütün masrafları Milli piyango idaresi tarafında karşılanacak çekiliş ve konser etkinliğinde Belediyemize de hatırı sayılı bir maddi destek sağlanmış olacak.

POROGRAMA KATILANLARA 5 ADET PLAZMA TV

Programa katılan herkese girişte bir numara kuponu verilecek ve daha sonra program sunucusu tarafından katılmacıların gözü önünde yapılan numara çekilişinde şanslı beş kişiye Milli piyango idaresi tarafında birer adet toplamda beş adet 87 ekran plazma tv hediye edilecek.

ilçemizin tanıtımı için guzel bir organizasyon emeği geçenlere teşekkürler
  : Kemal Etişgen14.01.2013 13:09:47