» YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE OKULLAR TATİL

İlçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle 9 Ocak Çarşamba günü saa14 de okullar tatil edildi.

Bilindiği gibi Yatılı Bölge Okulumuzun kapanmasıyla örgenciler taşımalı sistemle merkezdeki okula geliyorlar. Öylen saatlerinde kar yağışının hızlanmasıyla ilçe merkezinde kar kalınlığı 25 – 30 santim civarına ulaştı. Özellikle taşımalı sistemle köy ve mahallelerden gelen örgencilerin geri dönüşünde zorluklar yaşanacağı için İlçemiz Kaymakamı Belediye Başkanımız Milli eğitim Müdürü bir toplantı yaparak okulların bugün ve yarın tatil olmasına karar verdiler. Kararı ilçe kaymakamı Serdar Karal açıkladı.