» KAR YOLLARI KAPADI ULAŞIM DURDU

İlçemizde 9 Ocak Çarşamba günü başlayan Perşembe sabahına kadar devam eder kar yağışı mahalle ve köy yollarımızı ulaşıma kapattı.

Gece boyu fırtınalı bir şekilde yağan kar normalde yarım metrenin üzerine çıkarken bazı yerlerde yığıntılar bir metreyi geçti. 10 Ocak Perşembe sabahı ilçemizin 10 mahallesi 54 yerleşim yeri ve 13 köyümüzün mahalleleriyle birlikte yolları tamamen kapandı.

Belediye personelimiz her zamanki mesai saatinde önce iş başı yaparak iki kepçe ve bir traktörle şehir merkezinin içindeki yolları açtılar. Mahalle yollarını açma çalışmalarını başlattılar. Haberin hazırlandığı saatlerde iki mahallemizin yaklaşık 10 yerleşim biriminin yollarını açtılar. Gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürecek olan personelimiz iki gün içinde bütün mahalle yollarımızı açmayı hedefliyorlar. Köy yollarımızı da ki çalışmalar Kaymakamımız nezaretinde iki adet greyderle devam ediyor köylerimizin uzak ve dağınık olması nedeniyle yolların açılması önümüzdeki haftayı bulacağı tahmin ediliyor.